Dr. Aju Tjatur Nugroho Krisnaningsih, S.Pt., MP.

Clitoria ternatea Increases Milk Production in Dairy Cows by Inhibiting Dopamine Receptor D2: A Computational Study 
Production and Nutritional Values of Herbaceous Legumes in Tropical Climates of Indonesia 
Concentration of sheep urine solution as watering media and organic fertilizer to production of corn fodder (Zea mays) by Hydroponic system 
The effect of different storage times at 5°C on the quality of yogurt with the addition of local taro starch (Colocasiaesculenta) as stabilizer 
The effect of incubation time to the physicochemical and microbial properties of yoghurt with local taro (Colocasia esculenta(L.) schott) starch as stabilizer 
Effect of local taro starch (Colocasia esculenta) towards the nutritional value of yogurt with commercial probiotic starter 
Optimization of taro (Colocasia esculenta) starch as a stabilizer in physico-chemical and sensory evaluation of yogurt 
 
Evaluasi Tingkat Keberhasilan Inseminasi Buatan Pada Sapi Potong di Dataran Tinggi dan Rendah 
Efficacy Of White Turmeric Solution as A Natural Preservative for Eggs: A 12-Hour Soaking Evaluation on Internal Quality 
Evaluasi Keberhasilan Kebuntingan Pada Sapi Madura Melalui Metode Kawin Alam: Evaluation of the success of pregnancy in Madura cattle through the natural mating method 
Program Penyuluhan Teknologi Pengolahan Pakan Ternak Ruminansia Di Kelurahan Tlogowaru Kedungkandang 
Pelatihan Olahan Ikan Lele Untuk Pemberdayaan Keluarga Awak Angkutan Terdampak Covid-19 
The level of satisfaction of internal stakeholders on the implementation of the relevance of the MBKM-based learning process at the Faculty of Animal Science, Universitas PGRI Kanjuruhan Malang 
Evaluasi total asam dan padatan yogurt dengan penambahan pati talas lokal (Colocacia esculenta) pada masa inkubasi 18 jam suhu ruang 
Pengembangan biodigester anaerob portabel penghasil biogas dari limbah kotoran ayam 
Kualitas Spermatozoa Ayam Kampung dan Ayam Arab dengan Lama Simpan yang Berbeda pada Suhu Ruang 
Frekuensi Penyiraman Larutan Urin Domba terhadap Tinggi Tanaman, Jumlah Daun dan Produksi Segar Hidroponik Fodder Jagung (Zea mays) 
 
EFFICACY OF WHITE TURMERIC SOLUTION AS A NATURAL PRESERVATIVE FOR EGGS: A 12-HOUR SOAKING EVALUATION ON INTERNAL QUALITY
KONSENTRASI LARUTAN URIN KELINCI YANG BERBEDA SEBAGAI MEDIA PENYIRAMAN DAN PUPUK ORGANIK TERHADAP JUMLAH DAUN DAN TINGGI TANAMAN HIDROPONIK FODDER JAGUNG (Zea mays)
Production and Nutritional Values of Herbaceous Legumes in Tropical Climates of Indonesia
Enhancing bioactive content in Malus sylvestris peel extract for antioxidant source using microwave-assisted extraction (MAE) and predicting the …
Komponen Bioaktif pada Tanaman Centrocema Pubescens dan Potensinya sebagai Pakan Ternak
Kualitas Internal Telur Ayam Ras Yang Berasal Dari Pasar Tradisional Pada Berbagai Lama Penyimpanan
Evaluasi Tingkat Keberhasilan Inseminasi Buatan Pada Sapi Potong di Dataran Tinggi dan Rendah
Prospek Pengembangan Leguminosa Herba untuk Pakan Ternak
Tingkat Respon Peternak Terhadap Pemanfaatan Recording Inseminasi Buatan Untuk Menghindari Inbreeding Ternak Sapi Potong
Teknologi Silase Pakan Ternak Domba di Kecamatan Tajinan Kabupaten Malang Berbasis Limbah Buah–buahan Sebagai Bio Starter
Scroll to Top